DFS is participating in Movember 2018!! Read more here!!

#1
Hello, can anyone help me with this? I can't upload or post and pics.
Thank yiu
#2

Super Moderator
San Diego, Cal., USA
(07-21-2018, 02:15 PM)JB1963 Wrote: Hello, can anyone help me with this? I can't upload or post and pics.
Thank yiu

Hi JB1963,

1) Under the Quick Reply box you will see three blue buttons.  Click on the one that reads "Open full editor".

2) Along the top of the full editor box you will see a toolbar.  Click on the black box with the "i" in it.

3) Choose the photo you want to bring to your post and select it.

4) When you click to post your reply the photo will be there.

I hope this helps but if you are still having problems, please do not hesitate to ask again. Smile

Blade4vor and Matsilainen like this post
#3
Thank you Freddy, will try that right now!

Freddy likes this post
#4

Super Moderator
San Diego, Cal., USA
(07-21-2018, 06:27 PM)JB1963 Wrote: Thank you Freddy, will try that right now!

How did it go?
#5
(07-22-2018, 12:53 AM)Freddy Wrote:
(07-21-2018, 06:27 PM)JB1963 Wrote: Thank you Freddy, will try that right now!

How did it go?
Freddy Not to change the subject, but how come some pictures do not come out? Not talking about mine, but some photos just show a small rectangle shape with a image that looks like a torn piece of paper.
Thanks.

Sent from my QTAQZ3 using Tapatalk
#6

Super Moderator
San Diego, Cal., USA
(07-22-2018, 01:37 AM)stuartganis74 Wrote:
(07-22-2018, 12:53 AM)Freddy Wrote:
(07-21-2018, 06:27 PM)JB1963 Wrote: Thank you Freddy, will try that right now!

How did it go?
Freddy Not to change the subject, but how come some pictures do not come out? Not talking about mine, but some photos just show a small rectangle shape with a image that looks like a torn piece of paper.
Thanks.

Sent from my QTAQZ3 using Tapatalk

Hi Stuart.  That is a question that andrewjs18 can answer better than I.  However, I'm guessing it could be any number of things.  Perhaps the member no longer has access to a photo, maybe there is something wrong with someone's internet connection, or maybe something needs to be fixed when the site is getting upgraded.  Again, for the definitive answer, this is something that Andrew or another member who is technologically aware can better answer.  I'm sorry I could not be of more help.
#7
(07-22-2018, 03:28 PM)Freddy Wrote:
(07-22-2018, 01:37 AM)stuartganis74 Wrote:
(07-22-2018, 12:53 AM)Freddy Wrote: How did it go?
Freddy Not to change the subject, but how come some pictures do not come out? Not talking about mine, but some photos just show a small rectangle shape with a image that looks like a torn piece of paper.
Thanks.

Sent from my QTAQZ3 using Tapatalk

Hi Stuart.  That is a question that andrewjs18 can answer better than I.  However, I'm guessing it could be any number of things.  Perhaps the member no longer has access to a photo, maybe there is something wrong with someone's internet connection, or maybe something needs to be fixed when the site is getting upgraded.  Again, for the definitive answer, this is something that Andrew or another member who is technologically aware can better answer.  I'm sorry I could not be of more help.
Freddy, thanks for the fast reply, will look further into it.

Sent from my QTAQZ3 using Tapatalk
#8
Hi Freddy,
It worked, thank you
Jim

Freddy likes this post
#9

Super Moderator
San Diego, Cal., USA
(07-23-2018, 01:23 AM)JB1963 Wrote: Hi Freddy,
It worked, thank you
Jim

Excellent. Smile
#10

Administrator
Philadelphia, PA
(07-22-2018, 04:58 PM)stuartganis74 Wrote:
(07-22-2018, 03:28 PM)Freddy Wrote:
(07-22-2018, 01:37 AM)stuartganis74 Wrote: Freddy Not to change the subject, but how come some pictures do not come out? Not talking about mine, but some photos just show a small rectangle shape with a image that looks like a torn piece of paper.
Thanks.

Sent from my QTAQZ3 using Tapatalk

Hi Stuart.  That is a question that andrewjs18 can answer better than I.  However, I'm guessing it could be any number of things.  Perhaps the member no longer has access to a photo, maybe there is something wrong with someone's internet connection, or maybe something needs to be fixed when the site is getting upgraded.  Again, for the definitive answer, this is something that Andrew or another member who is technologically aware can better answer.  I'm sorry I could not be of more help.
Freddy, thanks for the fast reply, will look further into it.

Sent from my QTAQZ3 using Tapatalk

I think what Freddy mentioned is probably the reasons.

Blade4vor and Freddy like this post
Tu ne cede malis, sed contra audentior ito.


Users browsing this thread: 1 Guest(s)